sayfa içeriği

SİBİRYA'NIN KALBİNDEN DOĞAL, KATKISIZ, SAĞLIKLI ÜRÜNLER VE AKTİF YAŞAM İÇİN AVRUPABİRLİĞİNİN, SAĞLIK BAKANLIĞININ VE ECZANELERİNDE ONAYLADIĞI TAMAMEN DOĞAL ÜRÜNLERİMİZİ DENEDİNİZ Mİ?

    • Tufan KAYA
    • Bu alana bir metin ekleyebilir ve özelliklerini ayarlayabilirsiniz.

ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİN... 0531 331 41 41

Anasayfa


     ENIGMA Dayanıklı kaş kalemi (kahverengi / taupe)

   
Ürün Kodu : 412662
Üretici : Siberian Wellness
Fiyat : 89 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
0,35
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Dayanıklı kalem, kaşların doğal şeklini mükemmel bir şekilde vurgulayarak bakışınızı etkileyici kılar. Bitkisel yağlar tüylere bakım sağlayarak büyümelerini teşvik eder.

Dayanıklı otomatik kalem, kaşların doğal şeklini mükemmel bir şekilde vurgulayarak bakışınızı etkileyici kılar.

Soya ve jojoba bitki yağları tüylere bakım sağlayarak büyümelerine ve güçlenmelerine katkıda bulunur. Çubuğun uygun şekli, makyajda farklı efektler elde etmenize yardımcı olur: düz tarafı kolay uygulama için tasarlanmıştır, sivri tarafı ise daha çekici bir görünüm yaratmaya yardımcı olur. Kalem gün boyunca rengini korur, ter, nem ve suyun etkilerine karşı dayanıklıdır.
Kit, kaşlara istenilen şekli verebilmek ve mükemmel görünümü tamamlayabilmek için bir fırça içerir.

  • DOĞADAN GÜZEL DOĞAL KAŞLAR – KOLAY!
  • DOĞAL KÖKENLİ BİLEŞEN ORANI %94,5
  • 10 SAATE KADAR SÜREN DAYANIKLILIK*

Kalem iki farklı renkte sunulmaktadır:
412662 (renk: taupe) – sarışınlar için uygundur, doğal hacim ve kaş yoğunluğu oluşturur.
412663 (renk: yoğun kahverengi) – parlak esmerler için idealdir.

Kullanım şekli

Kaşlarınıza uygulayın. Tüyleri şekillendirmek için fırçayı kullanın.
Muhafaza koşulları: +5°C ile +25°C arası sıcaklıkta muhafaza ediniz.
Açıldıktan sonra kullanım süresi: 6 ay.
 

(INCI): titanium dioxide (CI 77891), hydrogenated soybean oil, hydrogenated coco-glycerides, iron oxides (CI 77492), iron oxide (CI 77499), hydrogenated vegetable oil, mica, ozokerite, iron oxides (CI 77491), bees wax, caprylic/capric/myristic/stearic triglyceride, acrylates/stearyl acrylate/dimethicone methacrylate copolymer, ethylene/propylene copolymer, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, tocopheryl acetate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, persea gratissima (avocado) oil.

  • DOĞAL KÖKENLİ BİLEŞENLER:
    • BALMUMU (BEESWAX)
    Rejenerasyonu sağlar, çevrenin zararlı etkilerine karşı korur, besler ve parlaklık kazandırır.
    • HİDROJENLENMİŞ SOYA YAĞI (HYDROGENATED SOYBEAN OIL)
    Mükemmel bir şekilde yumuşatan ve nem kaybını önleyen bir sürü esansiyel yağ asitleri içerir.
    • HİDROJENLENMİŞ HİNDİSTAN CEVİZİ GLİSERİTİ (HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES)
    Cildi besler ve çevrenin olumsuz etkilerinden korur, gerginlik ve kuruluk hissini azaltır.
    • HİDROJENLENMİŞ BİTKİ YAĞI (HYDROGENATED VEGETABLE OIL)
    Kozmetik bakım ürünlerinin bir parçası olarak cilt hastalıklarıyla mücadele etmeye yardımcı olur, iltihap ve tahrişi hafifletir. Cildi doğanın zararlı faktörlerinden korur, cildin hızlı bir şekilde yenilenmesini sağlar.
    • AVOKADO YAĞI (PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL)
    Epidermisin üst katmanlarını nemlendirir, cildin koruyucu özelliklerini ve lokal bağışıklığını yeniden kazandırır, UV filtresi olarak çalışır. Yağın içeriğinde yer alan A ve E vitaminleri antioksidan etkiye sahiptir, steroller ise erken yaşlanmaya karşı koruma sağlar.
    • JOJOBA YAĞI (SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL)
    Bitki dünyasında benzerleri olmayan sıvı mum, katı kıvamı ile karakterize edilmenin yanı sıra ciltte hızla emilerek yağlı bir parlaklık ve ağırlık hissi bırakmaz. Cildi mükemmel bir şekilde nemlendirerek ve besleyerek koruyucu bir tabaka oluşturur. Yağda yüksek bir E vitamini konsantrasyonu, antioksidan özelliklerini (rejenerasyon, anti-inflamatuar, normalleştirme) sağlar.
  • DOĞAL PİGMENTLER:
    • DEMİR OKSİT (IRON OXIDE)
    Doğal renklere yakın çeşitli tonlardan oluşan bir gam sağlayan doğal güvenli bir pigment. Cilt nemini düzenler. AB'nin 1223/2009 ve TP TC 009/2011 Yönetmelikleri uyarınca kısıtlama olmaksızın kullanılır.
    • TİTANYUM DİOKSİT (TITANIUM DIOXIDE)
    Nispeten güvenli bir bileşen. Dekoratif kozmetik üretiminde kullanılır. AB'nin 1223/2009 ve TR TS 009/2011 mevzuatları uyarınca konsantrasyon sınırlaması olmaksızın beyaz pigment olarak kullanımına izin verilmiştir.
  • GÜVENLİ SENTETİK BİLEŞENLER:
    • OZOKERİT (OZOKERITE)
    Belirtildiği şekilde kullanıldığında kesinlikle güvenli bir bileşendir. Petrolün damıtma ürünü. Rujlarda bağlayıcı ajan, emülsiyon stabilizatörü, kıvam arttırıcı, viskozite regülatörü olarak kullanılır. Fizyoterapide (ozokerit ile tedavi) yaygın olarak kullanılmaktadır.
    • ETİLEN VE PROPİLEN KOPOLİMERİ (ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER)
    Tabaka oluşturucu polimer. Belirtildiği şekilde kullanıldığında kesinlikle güvenlidir.
    • DİMETİKON (DIMETHICONE)
    Silikon sınıfına ait kimyasal polimer, tadı ve kokusu olmayan renksiz şeffaf bir sıvı. Viskozite dengeleyicisi. Belirtildiği şekilde kullanıldığında kesinlikle güvenlidir. Emoliyan olarak çalışmaktadır: cilt üzerinde yayılarak epidermisin keratinize skalaları arasındaki boşlukları doldurur ve nemi korumak için bir bariyer oluşturur. Küçük kırışıklıkları doldurabilir ve böylece cildin dış görünümünü iyileştirebilir - dimetikon içeren ürünleri uyguladıktan sonra cilt daha pürüzsüz görünür ve daha yumuşak bir hal alır.
    • AKRİLAT / STEARİL AKRİLAT / DİMETİKON METKRİLAT KOPOLİMER (ACRYLATES/STEARYL ACRYLATE/DIMETHICONE METHACRYLATE COPOLYMER)
    Tabaka oluşturucu. Belirtildiği şekilde kullanıldığında kesinlikle güvenli bir bileşendir.
    • KAPRİL/KAPRİN/MİRİSTİN/STEARİN TRİGLİSERİT (CAPRYLIC/CAPRIC/MYRISTIC/STEARIC TRIGLYCERIDE)
    Kaprilik, kaprik, miristik ve stearik asitler ile karışık gliserol triester. Belirtildiği şekilde kullanıldığında kesinlikle güvenli bir bileşendir. Koruyucu özelliklere sahip olan bir emoliyandır.
    • ETİLHEKSİLGLİSERİN (ETHYLHEXYLGLYCERIN)
    Gliserol monoalkil eter, renksiz sıvı. Tahıllardan üretilir. Paraben analogları ile karşılaştırılabilecek en güçlü “yeşil” koruyuculardan biridir. Formaldehit yaymaz. Geniş bir pH aralığında kullanılabilir. Kozmetiklerde kullanılma tavsiyeleri :
    – cilt için ürünlerinde yumuşatıcı bir katkı maddesi olarak;
    – emülsiyonun dokunma hissini artıran katkı maddesi olarak,
    – gram-pozitif bakterilere karşı aktif olan deodorant katkı maddesi olarak.
    Glikoller ve alkoller gibi diğer antimikrobiyal ajanların aktivitesini arttırır. Cildin nemlenmesini sağlar.
 
 
Sipariş Vermek için Bu Formu Eksiksiz Doldurunuz.
İsim - Soyisim
Ürün Kodu ve Adedi
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Ödeme Tercihiniz?
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam13
Toplam Ziyaret5023264
Hava Durumu
Takvim
Günün Sözü

Tarihte Bugün.

IP Adresiniz.

ip adresi

Mesafe Heaplama

Döviz Kurları

Altın Fiyatları

Namaz Vakitleri